Aktuális

           
Projektzárás 2015-09-30

A mai nappal lezárul Nagykorpád és Felsőmocsolád ivóvízminőség-javító programja.

Műszaki átadás-átvétel a két vízműben 2015-09-17

Sikeres próbaüzemet követően ma mindkét vízműben kezdetét vette a műszaki átadás-átvételi eljárás. Az egymástól ugyan jelentős távolságra fekvő Felsőmocsolád és Nagykorpád annak érdekében hozott létre társulást, hogy pályázati úton nyerjen forrást ivóvízproblémája megoldására. A két évvel ezelőtt indított program utolsó fázisa a beruházások mai hatósági átvétele.

Felgyorsultak a munkák 2015-07-17

Felsőmocsoládon a tereprendezés is rövidesen befejeződik, most éppen a vízmű területén építik még a kerítést. Az ivóvízminőség-javító program Nagykorpádon vett nagyobb lendületet, ott gyorsultak a fel a munkák az elmúlt hetekben.

Jól haladnak a munkákkal 2015-06-26

Felsőmocsoládon már csak a tereprendezés van vissza az ivóvízminőség-javító programból. A próbaüzem még két hónapig tart. Nagykorpádon ma fejezték be a vízkezelő épület kivitelezését.

Új lendületet vett a kivitelezés 2015-06-12

Sokat változott a helyzet Nagykorpádon és Felsőmocsoládon az ivóvízminőség-javító programban. A kivitelezési munkálatok folytatódnak. Nagykorpádon elkezdődött az építkezés, Felsőmocsoládon beépítették az új vízkezelőt, és tovább tart a próbaüzem.

Bővíteni kell a víztisztító technológiát 2015-04-10

A Nagykorpád és Felsőmocsolád települések ivóvízminőség-javító programjának az építési munkái kissé megtorpantak. Ennek az az oka, hogy Felsőmocsoládon az új kútból nyert vízben magas volt a vas- és magántartalom, ezért szükségessé vált a víztisztító technológia bővítése. Rövidesen kihirdetik a közbeszerzési eljárás nyertesét, utána folytatódhat a munka. Nagykorpádon a kiviteli tervek készítése van folyamatban, az építést május végén kezdik.

Munkák a nagykorpádi és felsőmocsoládi vízműben 2015-01-29

Nagykorpádon és Felsőmocsoládon is dolgoznak a kivitelezők, bár a munka üteme a helyi egyedi vsizonyok miatt eltér.

Elkészült a kezelőépület Felsőmocsoládon 2014-11-26

Felépítették az új kezelőépületet a felsőmocsoládi vízmű területén a Wolfbau Team Kft. és a Vattenteknik Hungary Kft. szakembereinek kivitelezésében.

Már áll a kezelőépület Felsőmocsoládon 2014-10-29

A felsőmocsoládi vízmű területén nemsokára elkészül az új kezelőépület a Wolfbau Team Kft. és a Vattenteknik Hungary Kft. szakembereinek kivitelezésében.

Elkezdődött a kivitelezés Felsőmocsoládon 2014-09-29

A felsőmocsoládi vízmű területén múlt héten megkezdték a munkát a kivitelező konzorcium, a Wolfbau Team Kft. és a Vattenteknik Hungary Kft. szakemberei.

Utolsó frissítés: 2019-12-14